Armin van Buuren bij Q-Santa-Run

‘s Werelds nummer 1-deejay Armin van Buuren verzorgt dit jaar de warming up bij de Q-Santa-Run. Woensdag 23 december is het namelijk weer zover. Dan lopen er weer duizenden luisteraars van Q-music verkleed als kerstman dwars door het centrum van Rotterdam. “Ik heb al veel meegemaakt en over de hele wereld voor massa’s mensen staan draaien, maar nog nooit voor duizenden kerstmannen en -vrouwen. Dat is toch wel echt uniek”, aldus Armin.

De Q-santa-run start op woensdag 23 december om 16.30 uur op de Binnenrotte in Rotterdam en zal dit jaar voor het eerst dwars door het centrum gaan. De warming-up met Armin van Buuren begint rond 16.00 uur. Na afloop is er een live-optreden van Miss Montreal en er is een rechtstreekse uitzending van Q-music tussen 16.00 en 18.00 uur met Menno Barreveld. Inschrijven voor de loop van Q-music is helaas niet meer mogelijk, het is al volledig uitverkocht.

Lees ook:Kerstmannenloop Q-music in Rotterdam live op de radio
Lees ook:Foto’s Q-santa-run 2009
Lees ook:Extra kerstpakken voor Q-santa-run 2008
Lees ook:Q-Santa-run: opnieuw honderden rennende kerstmannen
Lees ook:Armin van Buuren sluit Glazen Huis week af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>