Ruud de Wild opnieuw vader geworden

De ochtendshow op Q-music was vrijdag voor een keer WoutervanderGoes.nl in plaats van Ruuddewild.nl. De programmadirecteur van Q-music en presentator van de Hitlijn, Wouter van der Goes, nam de ochtendshow vrijdag van Ruud over omdat die laatste bij zijn vrouw Aafke in het ziekenhuis was. Ruud en zijn echtgenote wendden zich donderdagavond naar het hospitaal omdat de hoogzwangere Aafke op knappen stond. De volgende ochtend was er nog geen kind, maar vrijdagmiddag was het zover: Ruud is opnieuw vader geworden.


Even voor 16:00 uur vanmiddag beviel Ruuds vrouw van een jongetje. Het zoontje van de radio-dj kwam via een keizersnede ter wereld en heeft de naam Johnny Johnny Otto de Wild gekregen.

De zwangerschap van Aafke werd op 8 juli vorig jaar bekend gemaakt in het ANP-nieuws op Q-music. Vaste nieuwslezer van de ochtendshow, Michiel Fraase Storm, maakt het nieuws bekend. Ruud heeft uit zijn eerdere relatie met Tatum Dagelet al een dochter, genaamd Toy Travis.

Zie ook:
- Ruud de Wild wordt voor tweede keer vader

Lees ook:Ruud de Wild wordt weer vader
Lees ook:Ruud de Wild wordt voor tweede keer vader
Lees ook:Radioactive headlines week 28: vakantie, strand, jazz en meer
Lees ook:Ruud de Wild tóch naar Q-music
Lees ook:Ruud de Wild begint tocht over ‘Ruud du Soleil’

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ruud de Wild opnieuw vader geworden

  1. Pingback: Q-music opent online audio-archief | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>