Vrouw wordt live aangehouden op radio

Gijs StavermanGijs Staverman is goed bezig met zijn inval-beurt voor de ochtendshow op Q-music. Zorgde hij dinsdag al voor heel wat publiciteit rond het ochtendprogramma en voor zichzelf door foto's van Sylvie Meis als stripdanseres te ontdekken, nu had de dj een opmerkelijk radiomoment (wat volgens mij al een keer eerder is gebeurd). Een vrouw deed mee aan een spel over zomerhits en tijdens het gesprek werd ze aangehouden.

Het was donderdagochtend rond 07:40 uur dat de vrouw live meedeed aan het spel van Q-music waarmee kaarten voor het Q-Beach House gewonnen kunnen worden. Heel slim had de vrouw haar auto even geparkeerd, want je mag alleen handsfree bellen.

Net op het moment dat ze in de uitzending kwam vertelde ze dat er een politiewagen voor haar stopte en achteruit kwam rijden. Toen had ik al zo'n vermoeden… de vrouw stond stil op de vluchtstrook. Hoe dom?! Dat mag natuurlijk niet en dat kwam meneer agent de vrouw ook even vertellen.

Gijs Staverman vond het wel een beetje zielig voor de vrouw, want ze kreeg naar alle waarschijnlijkheid een boete voor stilstaan op de vluchtstrook. Gelukkig voor haar gaf ze tijdens de aanhouding nog het goede antwoord: het nummer 'Josephine' van Chris Rea was een hit in 1985. Staverman bood de deelneemster aan om de eventuele boete te betalen, of hij dat nu mag of niet.

Galant gebaar van de radio-dj, maar de boete is volledig terecht. Of je nu meedoet aan een radiospel of niet, stoppen op de vluchtstrook mag niet als je geen pech met de auto hebt. 

Update: De vrouw heeft een boete gekregen van 240 euro. Oei!

Zie ook:
- Ontdekking Gijs Staverman foto's Sylvie van der Vaart

Lees ook:Ontdekking Gijs Staverman foto’s Sylvie van der Vaart
Lees ook:Jingle ‘Good Morning’ ochtendshow Staverman staat online
Lees ook:Radioactive headlines week 29: Vierdaagse, vakantie en Sylvie
Lees ook:Q-koorts heeft niets met Q-music te maken
Lees ook:[Audio] Mister Feelgood Gijs Staverman op Q-music

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>