V-Radio live vanaf Open Studio Dagen 2010

Benieuwd naar wat er zicht afspeelt op het Hilversumse Media Park? Dit weekend heb je de kans om een kijkje te nemen achter bijna elke deur, want op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2010 opent het Media Park voor de derde keer haar deuren voor het publiek. Je krijgt tijdens de Open Studio Dagen de unieke kans om te zien waar radio en televisie gemaakt wordt, ook zijn er diverse workshops waar je je omroeptalent kunt testen.

V-Radio, het talentenstation van Veronica, zal tijdens de Open Studio Dagen live op locatie uizenden vanuit het Beeld en Geluid gebouw.

Iedereen is uitgenodigd om langs te komen bij de studio waar je ook kans maakt op persoonlijke coaching van radiocoach Pierre Papa. Ook mogen bezoekers het Open Studio Dagen nieuws live op V-Radio voorlezen. Daarnaast zijn er optredens van Tessa (bekend van Popstars) en Ed Struijlaart.

De Open Studio Dagen 2010 zijn op zaterdag 28 augustus en zondag 29 augustus 2010 van 10:00 uur tot 17:00 uur. De toegang is gratis.

V-Radio is online te beluisteren via v-radio.nl.

ZIE OOK:
- Open Studio Dagen 2010 op Mediapark

Lees ook:Open Studio Dagen 2010 op Mediapark
Lees ook:Kijkje in de keuken van radio en televisie op Media Park
Lees ook:Crush Radio live vanuit Beeld en Geluid tijdens de open studio dagen
Lees ook:3FM drie dagen live vanaf Lowlands 2010
Lees ook:Kamermuziekfestival en Proms live op Radio 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>