Open Studio Dagen 2010 op Mediapark

Heb jij altijd al eens willen kijken in een radiostudio? Of heb je de droom om eens achter de desk van RTL Boulevard te staan? Komend weekend kun je dat écht gaan doen. Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2010 worden weer de Open Studio Dagen gehouden op het Mediapark in Hilversum. Een groot aantal mediabedrijven opent dan de deuren voor het grote publiek. En de toegang is gratis.

Tijdens de derde editie van de Open Studio Dagen krijg je de unieke kans om te zien waar radio en televisie gemaakt wordt. Op attractieve wijze wordt uitgelegd wat er allemaal op het Mediapark gebeurt en je kunt zelf een kijkje achter de schermen nemen.

Gedurende de twee open dagen kun je diverse workshops volgen waar je jouw omroeptalent kunt testen.

Live (V-)Radio

Het talentenstation V-Radio (waar ik zelf elke zaterdag een programma maak) zendt tijdens de Open Studio Dagen live uit vanuit het Instituut Beeld & Geluid, het start- en eindpunt van de route die je over het Mediapark kunt afleggen.

Je bent van harte welkom om langs te komen bij de studio. Daar maak je kans op persoonlijke coaching van radiocoach Pierre Papa. Ook mag je het Open Studio Dagen nieuws live op zender voorlezen. Daarnaast zijn er optredens van Tessa (bekend van Popstars) en Ed Struijlaart.

Openingstijden

De Open Studio Dagen 2010 zijn op 28 en 29 augustus van 10:00 tot 17:00 uur. De toegang is helemaal gratis.

Voor meer informatie, zie ook openstudiodagen.nl.

Lees ook:V-Radio live vanaf Open Studio Dagen 2010
Lees ook:Kijkje in de keuken van radio en televisie op Media Park
Lees ook:Crush Radio live vanuit Beeld en Geluid tijdens de open studio dagen
Lees ook:Open Dag Radio 5 vrijdag rechtstreeks vanuit Beeld en Geluid
Lees ook:Tien dagen gratis tanken met Radio Veronica

1 Reacties // Reageer

One thought on “Open Studio Dagen 2010 op Mediapark

  1. Vertaalbureau

    Misschien ga ik wel een kijkje nemen! Leuk initiatief ik wist niet dat ze dit vaker deden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>