Crush Radio live vanuit Beeld en Geluid tijdens de open studio dagen

Dit weekend zijn ze er weer. De Open Studio Dagen op het Media Park in Hilversum. Veel radiozenders en televisiestudios zetten hun deuren open om kinderen een indruk te geven van hoe het er aan toe gaat in de media. Ook talentstation Crush Radio doet mee en zendt twee dagen lang uit vanuit Beeld en Geluid. Deze uitzendingen zijn live te horen én te zien.

De start van de Open Studio Dagen is bij het kleurige gebouw van Beeld en Geluid. Kinderen kunnen meedoen aan een spannende speurtocht waar ook mooie prijzen mee te winnen zijn. Speciaal in dit weekend kun je een route volgen achter de schermen van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en een blik werpen in de gigantische archieven.
Er zijn bekende dj’s te zien en te horen als: Mattie Valk (Q-Music), Daniel Lippens/Ivo van Breukelen (SlamFM), Barend van Deelen (3FM) en Martijn Biemans (538). Op zondag is het mogelijk een workshop te volgen. Het gehele programma kun je vinden op de www.openstudiodagen.nl.
De route leidt vervolgens naar de studio´s in het Studiocentrum. Hier ervaar je hoe groot een lege studio aanvoelt en natuurlijk staan er decors van bekende programma´s van de tv. Op zaterdag kun je een kijkje nemen in studio 21 war RTL zich presenteert. Daarnaast heeft omroep MAX op beide dagen open huis (studio 23). Last but not least kun je het gehele weekend ook terecht bij Traffic Radio. Hier kun je tijdens de open studio dagen terecht om zelf ‘live’ de verkeersinformatie voor te lezen vanuit de studio van Traffic Radio. Daarnaast kan iedere studiogast zijn favoriete ‘Carclassic’ aanvragen en bovendien zelf aankondigen.

Crush Radio maakt verschillende programma’s tussen 10:00 en 17:00 dit weekend die dus live te volgen zijn via www.crushradio.nl. Crush Radio is het talentenstation van de Nederlandse Radio. In de avonduren en in het weekend maken de aanstormende radiotalenten een eigen radioshow. Ze krijgen daarnaast maandelijkse coaching van radiocoach Pierre Papa. Pierre is eigenaar van Radiocoach en werkt in opdracht van landelijke radiostations als: 538, Q-music, Radio 2 en Radio 4.

De programmering van Crush Radio dit weekend

Zaterdag

10-12 Erik van Roekel (Q-Music) & Joost Schulte
12-14 Mattie Valk (Q-Music) & Rens Goseling
14-15 Martijn Biemans (538) & Tom van der Weerd
15-17 Mark van der Molen (Radio Veronica) & Hans Kempen

Zondag

10-12 Michael Blijleven (SLAM!FM) & Luuk van den Braak
12-14 Frank van ’t Hof (Radio 2) & Thijs Maalderink
14-16 Daniël Lippens, Ivo van Breukelen (SLAM!FM) & Ruben Strating
16-17 Barend van Deelen (3FM) & Daniël Lippens (SLAM!FM)

Lees ook:V-Radio live vanaf Open Studio Dagen 2010
Lees ook:Open Studio Dagen 2010 op Mediapark
Lees ook:Daniël Lippens nog drie jaar op SLAM!FM
Lees ook:In de studio bij… Daniël Lippens [foto's SLAM!FM]
Lees ook:Tunes en jingles Radio Tour de France in audiolezing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>