Pilot Spitsradio op Traffic Radio succesvol

Het in januari van dit jaar gelanceerde live spitsprogramma ‘Spitsradio’ op Traffic Radio is een groot succes, aldus de verkeerszender. In korte tijd zijn de luistercijfers van de internet verkeerszender verdubbeld naar zo’n 30.000 luisteraars per maand. Spitsradio is elke filedag in de ochtend- en avondspits te beluisteren op Traffic Radio en brengt een live verslag van de actuele verkeersinformatie, flitsers, OV reisinfo, het laatste autonieuws, interviews, nieuws voor onderweg en tips van medeweggebruikers.


“In korte tijd hebben we met ons live programma een uniek format neergezet om mensen thuis, op het werk of onderweg optimaal te informeren over de actuele situatie in de spits. Spitsradio draait 100% om de spits en brengt in tegenstelling tot alle andere radiostations wel een compleet overzicht van alle files. Bovendien schakelen we ook ieder uur met OV 9292 voor de meest actuele OV informatie en brengen we het laatste AutoWeek nieuws heet van de naald”, aldus Lars Schotanus van Traffic Radio.

Spitsradio wordt elke werkdag uitgezonden tussen 07:00 en 10:00 uur ’s morgens en 16:00 en 19:00 uur ’s middags en wordt gepresenteerd door de dj’s Bas van Dalen en Jorn Agterberg.

Succesvolle pilot

Nadat het idee voor Spitsradio uit een panelssesie met automobilisten en luisteraars naar voren kwam, startte Traffic Radio in januari met een pilot van het programma Spitsradio. Na deze succesvolle pilot, zal het live spitsprogramma, na een zomerstop, dan ook in september definitief een plek vinden in de programmering van de internet verkeerszender.

Lees ook:Traffic Radio start gepresenteerde programma’s
Lees ook:Traffic Radio brengt WK update in de spits
Lees ook:Kim Holland doet het live op Traffic Radio
Lees ook:Bas van Dalen nieuwe ochtend-dj op Traffic Radio
Lees ook:George Baker winnaar Nationale Fileplaat 2009

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Pilot Spitsradio op Traffic Radio succesvol

 1. Valpa

  Gefeliciteerd Jorn!

    /   Reply  / 
 2. sjaak

  Blijft hilarisch; Traffic radio niet in de auto te ontvangen.

    /   Reply  / 
  1. Jorn Agterberg Auteur

   Kan wel, maar dan via mobiel internet. Het is een kleine groep mensen die nu al zo luistert, maar dat worden er alleen maar meer. BMW komt eind dit jaar al met een auto met ingebouwd internet. Het is een kwestie van tijd en totdat de grote massa het ontdekt, mag je best pioneren.

     /   Reply  / 
 3. Kees

  Zo, het leek rond half zes vanmiddag wel of je beter de wegen had kunnen voorlezen waar géén file stond, was je eerder klaar. Niet normaal meer zo druk.

    /   Reply  / 
  1. Jorn

   Tsssjee ja, het was extreem druk. Vrijdagochtend slechts drie files… erg slecht verdeeld :-D

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>