Bas van Dalen nieuwe ochtend-dj op Traffic Radio

Bas van Dalen is gestart als nieuwe dj in de ochtend op Traffic Radio. Hij neemt op filedagen van maandag tot en met donderdag tussen 07:00 en 10:00 uur het ochtendprogramma van ‘Spitsradio’ voor zijn rekening. ”De ochtend is het mooiste tijdstip om radio te maken. Daarnaast hou ik van auto’s en vooral van autorijden. De keuze voor Traffic Radio was dus snel gemaakt”, aldus Bas van Dalen.

Spitsradio is elke filedag in de ochtend- en avondspits te beluisteren op trafficradio.nl en brengt een live verslag van de actuele verkeersinformatie, flitsers, OV reisinfo, autonieuws, wegwerkzaamheden, interviews, nieuws voor onderweg en tips van medeweggebruikers. Spitsradio wordt uitgezonden tussen 07:00 en 10:00 uur ’s morgens en 16:00 en 19:00 uur ’s middags.

V-Radio en KXradio

Bas van Dalen begon als puber met radio maken bij Optimaal FM, de lokale omroep van de Achterhoek. Van techneut groeide hij al snel uit tot diskjockey. Vervolgens kwam hij via een demo terecht bij het talentenstation van Nederland: V-Radio. Hij startte daar samen met Frank Brinkhuis het programma ‘Met Bas Naar Bed’.

Daarnaast is Bas, voor en achter de schermen, te vinden op Radio 2, KX Radio en sinds kort op Traffic Radio.

Traffic Radio

Traffic Radio is overal te beluisteren via internet of via de mobiele telefoon. Traffic Radio werkt hierbij samen met Tunin.FM, een dienst die digitale radio via de mobiele telefoon mogelijk maakt.

Lees ook:Pilot Spitsradio op Traffic Radio succesvol
Lees ook:Kim Holland doet het live op Traffic Radio
Lees ook:Traffic Radio start gepresenteerde programma’s
Lees ook:Traffic Radio brengt WK update in de spits
Lees ook:George Baker winnaar Nationale Fileplaat 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>