Traffic Radio start gepresenteerde programma’s

Burgemeester Ernst Bakker van Hilversum en Uri Coronel, voorzitter VNO-NCW Regio Amsterdam, geven donderdag vanuit het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum het startschot voor ‘Spitsradio’ op Traffic Radio. Met de start van gepresenteerde programma’s breidt de internet verkeerszender zich verder uit.

Spitsradio is elke filedag in de ochtend- en avondspits te beluisteren op trafficradio.nl en brengt een live verslag van de actuele verkeersinformatie, flitsers, OV reisinfo, autonieuws, wegwerkzaamheden, interviews, nieuws voor onderweg en tips van medeweggebruikers.

Spitsradio wordt vanaf donderdag 28 januari 2010 elke werkdag uitgezonden tussen 07:00 en 10:00 uur ‘s morgens en 16:00 en 19:00 uur ’s middags. De ochtendeditie van Spitsradio wordt gepresenteerd door Nando Kok, ook dj bij Kink FM. De middageditie wordt verzorgd door Jorn Agterberg, tevens radiomaker bij V-Radio en redacteur van dit radioblog.

UPDATE: George Baker winnaar Nationale Fileplaat 2009

ZIE OOK:
- Traffic Radio breidt uit in 2010
- AutoWeek verzorgt autonieuws op Traffic Radio

Lees ook:Kim Holland doet het live op Traffic Radio
Lees ook:George Baker winnaar Nationale Fileplaat 2009
Lees ook:Pilot Spitsradio op Traffic Radio succesvol
Lees ook:Bas van Dalen nieuwe ochtend-dj op Traffic Radio
Lees ook:Barry Brand nieuwe file-DJ op Traffic Radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>