Michael Blijleven van Decibel naar SLAM!FM

Radio-dj Michael Blijleven stapt van Radio Decibel over naar SLAM!FM. Vanaf 21 maart 2010 is Blijleven elke zondagavond van 21:00 uur tot middernacht te horen op SLAM!FM en daarnaast gaat hij productiewerk doen voor het programma van Jeroen Post. Michael Blijleven, die nog in de klas van 24 van de Veronica Radioschool heeft gezeten, kreeg een paar maanden geleden een vaste plek in de avond van Decibel. Nu gaat hij dus naar het landelijke SLAM!FM


Menno de Boer, programmadirecteur van SLAM!FM: “Omdat SLAM!FM het enige échte jongerenstation van Nederland is, zijn we het hele jaar door op zoek naar jonge talenten die wat in huis hebben. Michael is een frisse dj met veel energie en daardoor een perfecte toevoeging op het bestaande team radiodieren.”

ZIE OOK OVER SLAM:
- SLAM!FM elk uur 30 minuten non-stop

Lees ook:Michael Blijleven van Slam FM naar Radio Veronica
Lees ook:Michael Blijleven naar de avond op Radio Decibel
Lees ook:Huh? Starttijd ‘The Beat Goes On’ om 12:30 uur
Lees ook:SLAM!FM-dj maakt werkdagelijks programma op SLAM!TV
Lees ook:Menno de Boer éénmalig terug op SLAM!FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>