Michael Blijleven van Slam FM naar Radio Veronica

Er komt toch nog een nieuwe jonge dj naar Radio Veronica. Vanaf 2 maart gaat Michael Blijleven de avondshow presenteren tussen 20:00 en middernacht. Jurjen Gofers neemt deze uren in februari voor zijn rekening. In het nieuwe programma van Michael is naast muziek veel stand-up comedy te horen.

Erik de Zwart, de programmadirecteur van Radio Veronica is blij met zijn komst: Michael is een jong, veelbelovend talent, met de nodige vlieguren! Naast de bekende Veronica namen is het goed om ook nieuwe dj’s een volwaardige plaats in onze programmering te geven.”

Op dit moment is Michael Blijleven nog te horen op Slam FM. De nieuwe programmering van Radio Veronica, met onder andere Jeroen van Inkel in de ochtend, gaat komende maandag van start.

 

Lees ook:Michael Blijleven van Decibel naar SLAM!FM
Lees ook:Michael Blijleven naar de avond op Radio Decibel
Lees ook:Huh? Starttijd ‘The Beat Goes On’ om 12:30 uur
Lees ook:Dimitris Kops volgt Michael Blijleven op bij Slam FM
Lees ook:SLAM!FM-dj maakt werkdagelijks programma op SLAM!TV

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>