Huh? Starttijd ‘The Beat Goes On’ om 12:30 uur

Op een enkele uitzondering bij een lokaal station na, start eigenlijk elk radioprogramma op het hele uur. Afgelopen weekend zag ik op twitter een berichtje langskomen van SLAM!FM waarin aangekondigd werd dat ‘The Beat Goes On’ voortaan om 12:30 uur start.

Het radioprogramma, dat elke werkdag gepresenteerd wordt door Jurjen Gofers, start volgens de nieuwe programmering inderdaad om half twaalf ’s middags. Aansluitend is ‘Most Wanted’ te horen met de meest aangevraagde muziek van de dag. Dat programma heeft ook een opvallende starttijd: 16:30 uur.

Heel vreemd zijn die nieuwe starttijden niet, want SLAM!FM hanteert sindskort het format dat overdag elk uur 30 minuten non-stop muziek te horen is. Als het dan toch non-stop is, dan kunnen de programma’s inderdaad wel een half uur later starten. (Overigens is de begintijd van ‘The Beat Goes On’ een half uur naar voren gehaald).

De volledige nieuwe programmering van SLAM!FM, inclusief de uren van de nieuwe dj Michael Blijleven, is hier te bekijken.

ZIE OOK OVER SLAM:
-
SLAM!FM elk uur 30 minuten non-stop
- Michael Blijleven van Decibel naar SLAM!FM
- SLAM 30 april op Rembrandtplein met Jean, Chuckie en Theo

Lees ook:Michael Blijleven van Decibel naar SLAM!FM
Lees ook:Michael Blijleven van Slam FM naar Radio Veronica
Lees ook:SLAM!FM volgende week met een nieuwe programmering
Lees ook:SLAM!FM-dj maakt werkdagelijks programma op SLAM!TV
Lees ook:SLAM 30 april op Rembrandtplein met Jean, Chuckie en Theo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>