Sky Radio populair in de atuo

41% van de mensen die via de autoradio naar de radio luistert, kiest voor Sky Radio. Dit blijkt uit het Radioplatform onderzoek dat door Intomart GfK in opdracht van RAB dit jaar is uitgevoerd. Sky Radio is daarmee in de auto de meest gekozen zender. Uit het Radioplatform onderzoek blijkt ook dat Sky Radio nummer 1 is gebleven bij beluistering via de radio/stereo-installatie (38%). Daarmee is Sky Radio de nummer 1 op de twee belangrijkste platforms om naar de radio te luisteren. Van de totale groep (13+) die in de auto luistert, staat bij maar liefst 41% Sky Radio wel eens aan. Hiermee laat Sky Radio zenders als Radio 538, Q-music en 3FM ruim achter zich. Luisteren via de autoradio is vooral erg populair in de doelgroep 20-49 jaar. Klik op lees verder voor een grafiekje!

Lees ook:Online andere rangschikking radiostations dan in de ether
Lees ook:Online radioluisteren in Nederland flink gestegen
Lees ook:Ferry Maat luistert naar de concurrentie
Lees ook:Radioluistertijd in 2008 ruim 4 procent gestegen
Lees ook:Crash Test Dummies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>