Vrouw naait luchtballon voor (in de) Sky

Muziek klinkt vaak nog beter wanneer de zon volop schijnt. Het hele feel-good-gevoel dat ik met het begin van de lente en de hogere buitentemperaturen heb, wordt nog eens versterkt door ‘Balloon’. Het is de nieuwe tv-commercial van Sky Radio waarin een vrouw met haar naaimachine stukken stof aan elkaar maakt en daar een luchtballon van maakt.

De hele commercial straalt feel good uit, wat de slogan van Sky Radio ‘have a nice day’ onderstreept. Met de spot wil Sky Radio de naamsbekendheid en het imago van het non-stop radiostation versterken.

‘Balloon’ is naar het concept van regisseur Paul Vos samen met productiehuis CZAR gemaakt. De muziek is ‘Hey, Soul Sister’ van Train.┬áDe spot is vanaf dinsdag 23 maart 2010 te zien op de Nederlandse televisie, maar nu al ook hieronder:

Lees ook:Wow wow wow! Maximum Hit Music
Lees ook:Giel Beelen raakt topproducer kwijt
Lees ook:Vrouw wast lak van auto in nieuwe commercial Sky Radio
Lees ook:WK Voetbal 2006 | Seks op de keukentafel in WK-spot
Lees ook:Stenders gaat solo presenteren op 3FM

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vrouw naait luchtballon voor (in de) Sky

  1. Kees

    Nou nog wat meer variatie aan muziek dan dezelfde meuk die elke godganse dag te horen is en Sky Radio is op de goede weg.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>