Giel Beelen raakt topproducer kwijt

Wie dacht dat Giel Beelen al zijn grappen helemaal zelf bedacht, die moet ik even uit een droom helpen. Ondanks dat Giel als één van de weinige radiomakers in de ochtend side-kickloos is, wordt de dj wel bijgestaan door meerdere producers. Al sinds jaar en dag staat Iwan Reuvekamp de 3FM-dj in de vroege ochtend bij. De hele ochtendshow wordt strak geregisseerd door Reuvekamp, die tot voor kort ook de dj-coach van jonge talenten bij 3FM was. Maar regisseur, producer, coach Iwan heeft besloten om Giel te verlaten en zich helemaal op zijn eigen bedrijf te richten.


Iwan Reuvekamp was jarenlang opleider van talent binnen 3FM. Het succes dj’s als Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg mag allemaal op zijn conto geschreven worden. Iwan stopte begin 2009 met zijn begeleidingsactiviteiten om breder zijn vak uit te gaan oefenen binnen zijn bedrijf Nice1. Zijn taak als dj-coach bij het publieke radiostation is eerder dit jaar overgenomen door voormalig SLAM!FM-dj Timo Kamst.

UPDATE: Rinse Blanksma nieuwe vaste regisseur Giel

Nu stopt Iwan dus ook als regisseur en producer van de 3FM-ochtendshow ‘Giel’. Reuvekamp zal zich voortaan helemaal richten op zijn eigen bedrijf Nice1. Met die onderneming zal hij talenten blijven scouten en dj’s coachen. Verder is Iwan in te huren voor radio workshops en trainingen.

Met zijn vertrek bij de Vara-ochtendshow komt de plek van Iwan vacant. De Vara is daarom op zoek naar een ander radiodier die iedere ochtend vanaf 05:00 uur aan het werk wil voor één van de best beluisterde ochtendshows van de Nederlandse radio. De nieuwe regisseur slash producer kan per 1 september 2009 aan de slag. Interesse? De volledige vacature is hier te lezen.

Lees ook:Iwan Reuvekamp en Erwin Deckers nieuwe programmadirectie Q-music
Lees ook:Timo Kamst nieuwe coördinator 3FM dj-opleiding
Lees ook:Rinse Blanksma nieuwe regisseur van Giel Beelen
Lees ook:DJ-coach wil in elk programma de 4 B’s horen
Lees ook:Jury Radiobitches Awards 2010 bekend

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Giel Beelen raakt topproducer kwijt

 1. Jan

  @Jorn: jij moet toch weten wat de taak van een producer/regisseur is? Juist! Ik twijfel er niet aan dat Iwan humor heeft en dat zijn invloed wel merkbaar zal zijn in het programma. Maar om dit bericht nu zo te brengen. Daarnaast is ook Astrid de Jong bij het programma betrokken. Ook die heeft wel gevoel voor humor. Kortom, ‘Giel’ wordt gemaakt door een heel team.

    /   Reply  / 
  1. Jorn Agterberg Auteur

   Ik denk dat je moeite hebt met de titel van het bericht? En de bewering dat Giel niet alles zelf bedenkt? Zoals ik ook in het bericht schrijf, zijn er meerdere producers bij betrokken, ik vlak de rol van Astrid daarmee zeker niet uit. Feit blijft wel dat één van de pijlers van het team vertrekt.

     /   Reply  / 
 2. Pingback: Rinse Blanksma nieuwe regisseur van Giel Beelen | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>