Vandaag 3000ste Somertijd op Radio Veronica

Radio Veronica-jock Rob van Someren presenteert vandaag tussen 16.00 uur en 19.00 uur de 3000ste uitzending van Somertijd. En dat gaat niet ongemerkt voorbij. In deze speciale uitzending halen Rob en zijn team (DJ Sven, Juri Verstappen en nieuwslezer Harry van der Heijden) de leukste, meest gênante en grappigste herinneringen op. Verrassende gasten vieren het feest mee in de studio, er is live muziek van Enge Buren (bekend van de moppentune in Somertijd) en andere narigheid. Somertijd zit vol vaste programmaonderdelen, zoals de moppen, de limericks, het Dagelijkse Dingetje, Wat Ruist er door het Struikgewas en de wijsheden van Roy Graszooi.

Van Someren: “Zoals we Somertijd maken, zo ben ik als persoon ook. Daar is niets aan gespeeld en daarom blijft het fantastisch om te doen. Mijn doel? Als wij iemand na een klotedag kunnen laten lachen ben ik tevreden. Op deze manier wil ik nog minstens drieduizend uitzendingen maken!”

Somertijd was in 1992 voor het eerst te beluisteren op de Nederlandse radio. Sinds 2003 is het programma dagelijks tussen 16.00 en 19.00 uur te horen bij Radio Veronica. Programma directeur Uunco Cerfontaine noemt Rob van Someren een unieke dj die de lach aan zijn kont heeft hangen. “Niemand kan zo goed moppen vertellen als Rob. Zijn ‘doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg’-mentaliteit maakt hem een radioster zonder sterallures. Daar houden Nederlanders van, hij is echt one of the guys en zeer toegankelijk voor zijn trouwe luisterpubliek. Zelfs als je alle uitzendingen hebt gehoord zal Somertijd nooit vervelen en daarom kan Rob dit programma makkelijk nog drieduizend keer maken voor Veronica.”

Lees ook:Moppen Somertijd gebundeld
Lees ook:Giel Beelen opent eerste Somertijd op Radio 10
Lees ook:Rob van Someren nog tot somertijd 2011 bij Veronica
Lees ook:RobRob van Someren als navigatie
Lees ook:Nooit geweten: Rob van Someren is politieman!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>