Erik de Zwart terug als dj op de radio

Als nieuwe station voice flirtte Erik de Zwart al even met Radio Veronica en nu is duidelijk dat hij daar meer gaat doen. De Zwart is vanaf 6 september ieder weekend te horen met het 'Veronica Top 40 Dossier'. De show van Erik op de zaterdag moet het gevoel van de nationale zaterdagmiddaggebeurtenis terugbrengen.

'Mister Top 40' Erik de Zwart presenteert vanaf 6 september 2008 het 'Veronica Top 40 Hitdossier' dat tussen 15:00 en 18:00 uur op Radio Veronica te horen zal zijn. In het programma behandelt De Zwart de Top 40-lijsten uit de 80's en 90's. Erik presenteerde het laatste stukje van de jaren tachtig en de hele jaren negentig de 'Top 40'.

De Zwart zal vanaf het eerste weekend van september ook op de zondag tussen 21:00 en 00:00 uur te horen zijn op Veronica.

Erik de Zwart zegt zelf over zijn nieuwe job: "Eind vorig jaar heb ik de laatste uren van de 'Top 1000 Allertijden' bij Radio Veronica gepresen-teerd. (luister audio) Dat voelde goed, ik ben ook nooit gestopt met radio maken omdat ik het niet meer leuk vond. We hebben nu een vorm gevonden waar ik mij helemaal op en Top 40 bij voel!"

Uunco Cerfontaine, Program Director Radio Veronica: "De 'Top 40' heeft sinds het ontstaan in 1965 vele presentatoren gehad, maar voor de meeste mensen is er toch maar één echte 'Mister Top 40' en dat is Erik de Zwart. Daarom ben ik blij dat hij bij Radio Veronica het 'Top 40 Hitdossier' gaat presenteren!"

Zie ook:
- Erik de Zwart wordt nieuwe stem Radio Veronica
- Erik de Zwart rijdt laatste meters in Ferrari

- Nieuwe programmering Radio Veronica

Lees ook:Dé zaterdagmiddag-gebeurtenis is terug!
Lees ook:Erik de Zwart gaat horizontaal in het weekend
Lees ook:Veronica Top 40 Hitdossier nu ook als podcast
Lees ook:Erik de Zwart blijft bij Radio Veronica
Lees ook:Erik de Zwart nieuwe Station Director Radio Veronica

1 Reacties // Reageer

One thought on “Erik de Zwart terug als dj op de radio

  1. Wim

    Er is maar één mister Top 40 en dat is Lex Harding, maar Erik is een goeie nr. 2.
    veel succes bij Veronica, Erik.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>