Michael Jackson uur lang In The Mix bij Ben Liebrand

“The best way to show someone respect, is to do so during his or her life”. Die woorden tekent meestermixer Ben Liebrand op onder een foto van Michael Jackson op zijn website. De DJ van Radio Veronica mixt op die zender iedere zaterdag van 18:00 tot 19:00 uur en van 23:00 uur tot middernacht een aantal platen aan elkaar. In zijn programma ‘In The Mix’ is 11 juli een uur lang alleen maar muziek van Michael Jackson te horen. Ondanks dat het de beste manier is om iemand respect te tonen, dat te doen tijdens zijn leven, wil Liebrand de overleden King of Pop ‘nog eenmaal’ eren.

Ben Liebrand heeft zich de hele week opgesloten in zijn studio om dé ultieme megamix te maken. Het resultaat is een mix van meer dan veertig platen van Michael Jackson.

“Michael Jackson is altijd al een essentieel onderdeel geweest van mijn DJ-sets en met deze ‘Megamix’ wil ik hem nu nogmaal eren. Vanavond om 18:00 uur gaat het helemaal los, in de beste mix ooit en kan iedereen nogmaals uit z’n dak gaan op zijn geweldige hits!”, aldus Ben Liebrand.

In The Mix met Ben Liebrand is zaterdag 11 juli om 18:00 uur te horen op Radio Veronica. Voor het overzicht van alle Jackson-nummers die de DJ in zijn mix heeft verwerkt, zie de website van Liebrand.

Lees ook:Ode aan Michael Jackson tijdens 80’s & 90’s Disco Theatre
Lees ook:Michael Jackson Memorial Mix op Q-music
Lees ook:Michael Jackson Memorial Top 10 bij Jeroen van Inkel
Lees ook:Michael Jackson hits non-stop op Radio 10 Gold
Lees ook:Dance Classics Request maakt plaats voor eerbetoon Michael Jackson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>