Michael Jackson Memorial Mix op Q-music

Dat een jaar snel gaat, dat merk wanneer het bijvoorbeeld ‘alweer’ kerst is. Ook de sterfdag van Michael Jackson staat veel mensen nog goed bij. En dat was vrijdag alweer een jaar geleden. Ter herinnering aan The King of Pop zendt Q-music daarom zaterdag 26 juni 2010 een ‘Michael Jackson Top 10′ en een ‘Michael Jackson Memorial Mix’ uit.┬áIn het programma van Wouter van der Goes tussen 14:00 en 15:00 uur zijn de beste Michael Jackson nummers ooit gemaakt te horen in de ‘Michael Jackson Top 10′.


Q-luisteraars bepalen welke nummers van Jackson in die lijst thuishoren. Stemmen daarvoor kan sinds zaterdagochtend 06:00 uur.

Memorial Mix

Naast de Michael Jackson Top 10 is zaterdag vanaf 18:00 uur op Q-music ook nog een hele bijzondere Michael Jackson Memorial Mix te horen, oftewel een uur lang de beste Wacko Jacko hits, in elkaar gemixt door Manuel Bevers.

Lees ook:Michael Jackson Memorial Top 10 bij Jeroen van Inkel
Lees ook:Dance Classics Request maakt plaats voor eerbetoon Michael Jackson
Lees ook:Michael Jackson hits non-stop op Radio 10 Gold
Lees ook:Move Like Michael aangekeild door Jackson Top 10
Lees ook:Michael Jackson verslaat Marco Borsato in Q-top 1000

1 Reacties // Reageer

One thought on “Michael Jackson Memorial Mix op Q-music

  1. Tim

    download?
    tracklist?
    komen die ooit beschikbaar?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>