Gerard Ekdom vond het tijd voor iets nieuws

Met het ingaan van de nieuwe programmering van 3FM krijgen de luisteraars verschillende nieuwe programma’s voorgeschoteld. Afgelopen vrijdag gaf Rob Stenders de aftrap met ‘Rob Radio: Stenders Vrijmibo’, zondag was de eerste uitzending van ‘PS Radio’ te horen en vanochtend is Domien Verschuuren gestart met het dagelijkse programma ‘@Work’. Die show vervangt de ‘Arbeidsvitaminen’ van Gerard Ekdom en dat vindt laatstgenoemde niet heel erg.

Gerard Ekdom presenteerde negen jaar lang ‘Arbeidsvitaminen’ en dat heeft hem veel gebracht.

Maar vanaf vandaag, maandag 6 september, krijgt de 3FM-dj een eigen lunchprogramma op de publieke popzender. In een interview met De Telegraaf liet Ekdom weten dat iedere vezel in zijn lichaam schreeuwde ‘dat het tijd was voor iets nieuws’.

Effe Ekdom

En dat nieuws krijgt hij, want voortaan presenteert Gerard elke werkdag van 12:00 tot 14:00 uur ‘Effe Ekdom’, een programma waaraan hij twee uur lang zijn eigen invulling mag geven.

Betrouwbare bron

Gerard Ekdom kan alvast één item van zijn nieuwe show onthullen: “De meeste ideeën zijn ontstaan tijdens brainstormsessies met veel wijn. Onder andere het vaste onderdeel ‘Uit Betrouwbare Bron. Mocht iemand bijvoorbeeld na de vrijdagmiddagborrel zijn collega hebben betrapt in de bezemkast, dan kan hij of zij mij bellen en ga ik op onderzoek uit. Uiteraard zullen we het slachtoffer confronteren met zijn daden.”

Wat de rest van het lunchprogramma brengt, tja dat moet je -net als ik- zelf gaan horen. Vanmiddag tussen twaalf en twee uur op 3FM. Ik ben erg benieuwd wat voor invulling Ekdom er aan geeft!

ZIE OOK:
- Gerard Ekdom: ‘Arbeidsvitaminen heeft me veel gebracht’
- Arbeidsvitaminen gaat verder op Radio 5
- Nieuwe programmering 3FM najaar 2010

Lees ook:Gerard Ekdom: ‘Arbeidsvitaminen heeft me veel gebracht’
Lees ook:Arbeidsvitaminen gaat verder op Radio 5
Lees ook:Nu ook ringtones van lunchprogramma Rob Stenders
Lees ook:Gerard Ekdom blijft bij 3FM
Lees ook:[Foto's] CD-presentatie 60 Jaar Arbeidsvitaminen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>