Gerard Ekdom: ‘Arbeidsvitaminen heeft me veel gebracht’

De kogel is door de kerk: Domien Verschuuren gaat naar BNN en neemt het tijdslot van Arbeidsvitaminen over. Gerard Ekdom blijft bij de Avro maar schuift door naar de middag. Vanaf september is Gerard van maandag tot en met donderdag van 12:00 tot 14:00 uur te horen op 3FM met zijn nieuwe programma ‘Effe Ekdom’. Voor de radiomaker betekent dat hij eindelijk ook eens overdag een ander programma kan maken.

Gerard Ekdom gaat na nu negen succesvolle jaren ‘Arbeidsvitaminen’ een nieuwe uitdaging aan met het nieuwe lunchprogramma ‘Effe Ekdom’ met een mix van muziek, humor en het gesprek van de dag.

Lunchvitaminen

Arjan Snijders, eindredacteur AVRO Radio: “Met zijn hart vol muziek en z’n herkenbare grappen en grollen weet Gerard Ekdom als dj de toon te raken, waarmee hij luisteraars aanspreekt. Naast doldwaze ongein gaat de 3FM luisteraar vooral veel muzikale lunchvitaminen horen. De liefde voor muziek zal terugkeren in de nieuwe lunchshow van Gerard, want die zit in alle AVRO-muziekprogramma’s. Ik kijk er naar uit om met Gerard en z’n team te werken aan de nieuwe Ekdom show.”

Nieuwe stap

Gerard Ekdom: “AVRO Arbeidsvitaminen heeft me veel gebracht. Van beginnende dj heb ik me hier kunnen ontwikkelen tot wat ik nu ben. Na negen jaar was ik toe aan een nieuwe stap. Die stap wilde ik dolgraag maken op 3FM en bij de AVRO. Die combinatie is er gelukkig gekomen. Ik heb er veel zin in om een nieuw programma te maken tussen 12 en 2!”

UPDATE: Nieuwe programmering 3FM najaar 2010

UPDATE: Arbeidsvitaminen gaat verder op Radio 5

Verder ontwikkelen

3FM Zendermanager Wilbert Mutsaers: “Met lunchprogramma Effe Ekdom gaat voor Gerard Ekdom een droom in vervulling en kan hij zich als dj verder ontwikkelen. Na ruim negen jaar met groot succes de Arbeidsvitaminen te hebben gepresenteerd op 3FM, is het voor hem tijd voor een nieuwe stap en die gunnen we hem van harte.”

ZIE OOK:
- Domien Verschuuren van NPS naar BNN
- Frank Dane verruilt Radio 538 voor 3FM

Lees ook:Gerard Ekdom vond het tijd voor iets nieuws
Lees ook:Arbeidsvitaminen gaat verder op Radio 5
Lees ook:Gerard Ekdom blijft bij 3FM
Lees ook:Domien Verschuuren van NPS naar BNN
Lees ook:Effe Ekdom viert de 500ste uitzending

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>