Q-music Weekend gepresenteerd vanuit Vliegende Studio

Het weekend van Q-music is altijd ‘het weekend van de luisteraar’. Naast Daniël Smulders die elke zaterdag en zondag van 07:00 tot 12:00 uur te horen is op Q, is de rest van het weekend niet gepresenteerd. Tussen de nummers door zijn luisteraars te horen die hun favoriete plaat aanvragen. Dit weekend is het even anders, want dan is er wel live presentatie op Q-music. Gijs Staverman en Jeroen van Inkel die in de Vliegende Studio zitten zullen vanuit het hangende gebouw de middag op zich nemen.

UPDATE: Vliegende Studio na 241 uur aan de grond gezet

Omdat ze er toch maar zitten én een complete studio voorhanden hebben, zullen Gijs en Jeroen zaterdag ook te horen zijn met een programma. Staverman kruipt tussen 12:00 en 15:00 uur achter de microfoon en daarna zal collega Van Inkel het overnemen tot 18:00 uur.

Het spel met de Vliegende Studio wordt in het weekend gespeeld tussen 09:00 en 18:00 uur. Gezien de huidige hoogte van de studio is het zeker dat Gijs en Jeroen nog zeker tot morgen boven de Grote Markt van Almere hangen.

Racoon

Donderdagavond kwam Idols-winnares Nikki al optreden bij de Vliegende Studio en ook zaterdag staat er een optreden gepland. De band Racoon komt rond 15:00 uur optreden op de Grote Markt. Eén keer raden welk nummer ze zullen spelen… natuurlijk ‘Feel Like Flying’.

Zie ook: Fotoverslag Vliegende Studio & Filmpje lancering Vliegende Studio

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Nikki treedt op bij Vliegende Studio
Lees ook:Filmpje: Lancering Vliegende Studio Q-music
Lees ook:Staverman & Van Inkel en de Vliegende Studio
Lees ook:Bouw vliegende studio van Q-music begonnen
Lees ook:Brandweer komt ramen Vliegende Studio wassen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Q-music Weekend gepresenteerd vanuit Vliegende Studio

 1. Hellen van Rooijen

  Ik wil graag een plaat aanvragen van David Bisbal.
  Esclavo de sus besos!!!
  Ik denk dat dit de zomerhit van 2010 gaat worden en dat dit de doorbraak voor David in dit land wordt.

  Alvast bedankt voor het draaien!!!

  Groetjes, Hellen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>