Top 2000 Afkickdagen op NPO Radio 2

NPO Radio 2 trakteert luisteraars vanaf 1 januari op de Top 2000 Afkickdagen. Het radiostation draait twee dagen lang tracks die net niet in de Top 2000 stonden. Ook vragen luisteraars nog één keer hun favoriete Top 2000 nummers aan. De dj’s draaien platen die luisteraars tijdens de uitzending van de lijst der lijsten om de een of andere reden hebben gemist of graag nog een keer willen horen.

De presentatie van de Top 2000 Afkickdagen op NPO Radio 2 is (van 6.00 tot 01.00 uur) in handen van Frank van ’t Hof, Bart Arens, Jeroen Kijk in de Vegte, Jan-Willem Roodbeen, Wouter van der Goes, Bert Haandrikman, Jasper de Vries, Henk van Steeg, Marc Adriani en Simone Walraven. Op 3 januari start de nieuwe programmering op NPO Radio 2.

Lees ook:Jasper de Vries en Simone Walraven naar Radio 2
Lees ook:Nieuwe programmering Q-music: ochtend voor Jeroen KidV, Kristel van Eijk en Jasper de Vries
Lees ook:Wouter en Jasper maken debuut in Top 2000
Lees ook:Rob Stenders en Paul Rabbering nieuw in weekend Radio 2
Lees ook:‘Hey DJ’ Martijn is Muijst Wanted voor 3FM-nightshift

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>