Gabriella Cilmi toegevoegd aan line up Top 2000 in Concert

Net zo'n traditie als de Radio 2 Top 2000 is inmiddels 'Top 2000 in Concert'. Op 11 december treedt een groot aantal Neder-landse artiesten op in de Heineken Music Hall. De registratie van de Top 2000 in Concert is het eerste programma in het nieuwe jaar op Nederland 3. Nieuw toegevoegd aan de lijst artiesten is Gabriella Cilmi.

De jonge Australische zangeres Gabriella Cilmi (voor uitspraak: zie dit bericht) is donderdag toegevoegd aan de lijst artiesten die onder meer een persoonlijke favoriet uit tien jaar Top 2000 gaan vertolken: Ilse DeLange, VanVelzen, Jeroen van der Boom, Veldhuis & Kemper, Trijntje Oosterhuis, Boudewijn de Groot en De Dijk.

"Wat een feest dat al deze artiesten komen optreden" zegt Ron Stoeltie, Manager Muziek van Radio 2, trots. "De cadeautjes bij 10 jaar Top 2000. Het wordt een groots evenement, met het publiek als ver-jaardagsgasten."

Xander de Buisonjé zal de feestelijke avond presenteren. Top 2000 in Concert wordt uitgezonden in de Nieuwsjaarsnacht, direct na het vuur-werk van Oud & Nieuw op Radio 2 en bij de NPS op Nederland 3.

Zie ook:
- Nieuwe namen toegevoegd aan 'Top 2000 In Concert'
- Radio 2 viert tien jaar Top 2000

Lees ook:Nieuwe namen toegevoegd aan ‘Top 2000 In Concert’
Lees ook:Afzegging Dolly Dots voor ‘Top 2000 In Concert’
Lees ook:‘Top 2000 In Concert’ ook via Radio 2 te volgen
Lees ook:John uit ‘Op Zoek Naar Joseph’ zingt jubileumlied Top 2000
Lees ook:Nieuwe namen line-up Top 2000 In Concert: Marco Borsato, Guus Meeuwis en Paskal Jakobsen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>