‘Top 2000 In Concert’ ook via Radio 2 te volgen

De jublieumeditie van de Top 2000 wordt ook dit jaar weer afgesloten met de ‘Top 2000 In Concert’. Daarin zingen artiesten hun eigen Top 2000-hit en treden zij op met een lied van een persoonlijke favoriet uit de lijst. Bij de Top 2000 In Concert zijn onder andere te gast: Gabriella Cilmi, Trijntje Oosterhuis, Jeroen van der Boom, Veldhuis & Kemper, De Dijk, Ilse DeLange, Boudewijn de Groot en Van Velzen. De presentatie is in handen van Xander de Buisonjé. De registratie van de Top 2000 In Concert is te zien op televisie én radio.


Direct om middernacht (1 januari 2009) is de Top 2000 In Concert te zien op Nederland 3. Het concert is ook te horen op Radio 2, de zender die de afgelopen zes dagen de Top 2000 uitzond. Even voor twaalf uur was de nummer één in de lijst te horen; ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen.

Het jubileumconcert van de Top 2000 is al opgenomen op 11 december 2008. Eén van de optredens is van musicalspeler John Vooijs (foto), hij werd afgelopen najaar tweede in de strijd voor de hoofdrol in de musical ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’. John Vooijs zong het speciaal voor 10 jaar Top 2000 gecomponeerde ‘Geen Dag Zonder Muziek’. Het nummer, over de ongrijpbare en grote rol van muziek in ieders leven, is geschreven door Jochem Fluitsma en Eric van Tijn en is te horen tijdens de Top 2000 In Concert.

Na de Top 2000 In Concert is het nog niet over met de Top 2000-gekte op Radio 2. Nieuwjaarsdag is op die zender nog de Subtop 2000 te horen met het beste dat de jubileumlijst net niet gehaald heeft.

Zie ook:
- Dit was ‘m: de Radio 2 Top 2000 editie 2008

Lees ook:John uit ‘Op Zoek Naar Joseph’ zingt jubileumlied Top 2000
Lees ook:Musical Top 50 zondagavond op Radio 2
Lees ook:Musical Top 50 zondagavond op Radio 2
Lees ook:Elton John live en exclusief op Radio 2
Lees ook:Top 4000 van Radio 10 Gold begint maandag: elke dag een gastpresentator

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>