John uit ‘Op Zoek Naar Joseph’ zingt jubileumlied Top 2000

Musicalster John Vooijs zingt het speciaal voor 10 jaar Top 2000 gecomponeerde ‘Geen Dag Zonder Muziek’. Het nummer, over de ongrijpbare en grote rol van muziek in ieders leven, is geschreven door Jochem Fluitsma en Eric van Tijn. De single is voor het eerst te horen op Radio 2 tijdens de Top 2000 Aftrapdag op maandag 8 december 2008. Alleen die dag is het nummer ook te beluisteren via de site van de Top 2000. De opbrengst van de single gaat naar Serious Request, de gezamenlijke actie van 3FM en het Rode Kruis die zich dit jaar inzet voor de hulp aan vluchtelingen.

John Vooijs vertolkt het nummer live tijdens jubileumconcert Top 2000 in concert op donderdag 11 december in de Heineken Music Hall. Hij is daarmee toegevoegd aan de eerder bekendgemaakte line-up met Gabriella Cilmi, Ilse DeLange, VanVelzen, Jeroen van der Boom, Veldhuis & Kemper, Trijntje Oosterhuis, Boudewijn de Groot en De Dijk. Xander de Buisonjé presenteert deze avond die wordt uitgezonden in de Nieuwjaarsnacht, direct na het vuurwerk van Oud & Nieuw op Radio 2 en bij de NPS op Nederland 3. 

John Vooijs werd dit najaar tweede in de strijd voor de hoofdrol in de musical ‘JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat’. De zoektocht naar de hoofdrolspeler was op televisie te zien in ‘Op Zoek Naar Joseph’.  

Het producersduo Fluitsma & Van Tijn schreef talloze hits voor vele Nederlandse artiesten. Zelf hadden ze in 1996 een grote hit met ‘15 Miljoen Mensen’. 

Zie ook:
- Radio 2 viert tien jaar Top 2000

Lees ook:‘Top 2000 In Concert’ ook via Radio 2 te volgen
Lees ook:Top 4000 van Radio 10 Gold begint maandag: elke dag een gastpresentator
Lees ook:Primeur nieuwe single Borsato voor Edwin Evers
Lees ook:De Week van de #1 hits op Sky Radio
Lees ook:Spandau Ballet speelt op Radio 2 Top 2000 In Concert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>