Radio 10 Gold presenteert ‘Night To Remember’

Deze week maken luisteraars van Radio 10 Gold kans op twee kaarten voor het feest ‘Night To Remember’, dat op 18 september 2010 plaatsvindt in de Brabanthallen Den Bosch. Night to Remember wisselt ieder jaar van thema en dit jaar is dat: ‘Back to the Eighties’. De line-up bestaat dan ook uit 80’s-artiesten van wereldniveau waaronder Rick Astley, Paul Young, T’Pau, Nik Kershaw en Marc Almond. Na de live-optredens gaat een spectaculaire Dance Party Remix met Radio 10 Gold DJ Dennis Verheugd van start.


Op het moment dat de Radio 10 Gold jocks de luisteraars komende week oproepen te bellen naar de studio, maken zij kans op twee kaarten van dit unieke concert.

Het enige wat luisteraars daarvoor hoeven te doen is op dat moment direct naar 0909-8810 bellen. De tiende beller wint twee concertkaartjes en kwalificeert zich voor het winnen van twee VIP tickets, inclusief hapjes en drankjes.

Lees ook:Oog in oog met Rick Astley via Radio 10 Gold
Lees ook:Radio 10 Gold kleurt deze week ‘rosso’
Lees ook:De allereerste kaarten voor Bon Jovi
Lees ook:Radio Veronica geeft tickets voor Rock in Rio weg
Lees ook:Veronica stuurt luisteraars naar Duran Duran

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Radio 10 Gold presenteert ‘Night To Remember’

  1. Coen

    Ik hoorde net op de radio dat de vliegshow op Gilze Rijen komende ztaredag en zondag zouden zijn. DAT KLOPT ECHTER NIET !! Het is komende VRIJDAG en ZATERDAG !!

    groeten Coen

      /   Reply  / 
  2. Tom Bastian

    Jammer dat ik nu pas van deze actie hoor…
    Leuk initiatief dat wel
    winnaars: gefeliciteerd, groeten aan Richard

    Groetjes

    Tom

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>