Radio 10 Gold kleurt deze week ‘rosso’

The Entertainment Group maakte onlangs bekend dat vanwege de enorme vraag naar kaarten, direct een tweede concert van ‘Symphonica in Rosso’ met de legendarische Diana Ross in de verkoop is gegaan. Op 16 en 17 oktober 2009 staat de superster in het Arnhemse Gelredome op de vierde editie van Symphonica in Rosso. In de week van maandag 6 tot en met vrijdag 10 juli kleurt Radio 10 Gold helemaal rood en staat de zender in in het teken van jaarlijks terugkerende muziekevenement.

De hele week is er extra veel muziek van Diana Ross te horen op Radio 10 Gold. Zodra er een plaat van Diana Ross gedraaid wordt, maken luisteraars kans op kaarten voor het concert medio oktober. Het enige wat luisteraars daarvoor hoeven te doen is op dat moment direct te bellen naar de studio. De tiende beller wint twee concertkaartjes en kwalificeert zich voor het winnen van twee VIP tickets.

Ook staat een aantal programma-items van Radio 10 Gold in het teken van het concert. Zo presenteert 10 Gold-kok Arjen Zeevenhooven dagelijks een recept met een ‘rosso tintje’ en staat het item ‘De 10′ in het teken van de tien grootste hits aller tijden over kleuren.

Symphonica in Rosso staat bekend als het meest prestigieuze en kwalitatieve muziekconcert van Nederland. De eerste drie edities van Symphonica in Rosso trokken in totaal ruim 590.000 bezoekers verdeeld over 19 uitverkochte Gelredome concerten. De combinatie van spetterende optredens van de grootste artiesten, een gigantisch podium, de speciale licht- en geluidstechnieken, indrukwekkende visuals en de kleur rood -en het in het rood geklede publiek- zorgen er ieder jaar voor dat Symphonica in Rosso een indrukwekkend concert is.

Lees ook:Radio 10 Gold presenteert ‘Night To Remember’
Lees ook:Speciale Toppers-week 100% NL
Lees ook:Bruce Springsteen-week op Radio Veronica
Lees ook:Toppers in Concert 2009 live bij Radio 10 Gold
Lees ook:Luisteraars Radio Veronica naar Queen & Paul Rodgers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>