Veronica stuurt luisteraars naar Duran Duran

Ze zijn achttien jaar uit elkaar geweest, maar in 2002 kwamen ze dan weer bij elkaar: Duran Duran. Drie jaar geleden waren ze voor het laatst in Nederland en 19 juni 2008 staat de Britse groep in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Aankomende week maken luisteraars van Radio Veronica kans op kaarten voor dat concert.

Radio Veronica geeft van maandag 28 april tot en met vrijdag 2 mei 2008 kaarten weg. Luisteraars maken op deze concertkaarten door te bellen naar de studio zodra zij een nummer van Duran Duran horen als 'Ordinary World'.

Zie ook:
- Lintje voor Veronica-dj Ferry Maat
- Gratis brandstof tijdens de Tank Tiendaagse

Lees ook:De allereerste kaarten voor Bon Jovi
Lees ook:Luisteraars Radio Veronica naar Queen & Paul Rodgers
Lees ook:Veronica geeft kaarten weg voor concert UB40
Lees ook:Tien dagen gratis tanken met Radio Veronica
Lees ook:Win kaarten voor gehaktbrood bij Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>