Ruud de Wild In De Morgen live vanuit Parijs

Radiozender Q-music bestaat woensdag 1 september vijf jaar en om dat te vieren zendt het station de hele dag live uit vanuit vijf wereldsteden. En om het feest compleet te maken reizen vijftig luisteraars mee die afgelopen week de tickets daarvoor hebben gewonnen. Ruud de Wild trapt de verjaardag van Q-music woensdag af met een live-uitzending vanuit de stad van de liefde: Parijs.

Woensdag 1 september 2010 hoor je van 06:00 tot 09:00 uur Ruud de Wild live vanuit Parijs, daarna wordt overgeschakeld naar Barcelona waar Gijs Staverman zijn uitzending zal maken.

Van Gijs gaat Q-music over naar Stockholm met Menno Barreveld en hij geeft op zijn beurt het stokje door aan Jeroen van Inkel die in Miami zit.

Uiteindelijk eindigt Q-music het verjaardagsfeest met een vijf uur durende uitzending van Kristel van Eijk in Londen.

De verjaardag van Q-music belooft ook voor de luisteraars een speciale dag worden. Ik ben benieuwd wat Q in petto heeft!

Lees ook:Q-music viert 5-jarig bestaan vanuit 5 landen
Lees ook:Ruud de Wild live vanuit verkeerstoren Schiphol
Lees ook:Ruud de Wild gaat opnieuw internationaal
Lees ook:Ruud de Wild op trainingskamp voor GTST
Lees ook:Bange luisteraars Met Michiel naar Parijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>