Ruud de Wild op trainingskamp voor GTST

Geen Ruud de Wild gehoord vanochtend op Q-music? Dat kan kloppen want Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte hebben, net als een groot deel van Nederland even een weekje vrij. Of het ochtendteam van De Wild echt vrij is betwijfel ik, want vrijdag 5 maart maakt het team haar opwachting in de 4.000e aflevering van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Ruud de Wild, sidekick Jeroen Kijk in de Vegte, producer Martijn Zuurveen en vaste nieuwslezeres Magriet Wesselink zijn daarom op ‘trainingskamp’.


Vrijdag 5 maart 2010 verruilt deejay Ruud de Wild zijn radiostudio in Amsterdam voor een live ochtendshow gepresenteerd vanuit het welbekende Goede Tijden Slechte Tijden café, café de Koning in Meerdijk. De Q-ochtendshow uitzending staat volledig in het teken van de 4.000e aflevering van soap GTST, die vrijdagavond 5 maart zal worden uitgezonden op RTL4. In deze jubileumuitzending speelt De Wild een gastrol samen met de rest van zijn ochtendteam.

Stamgasten

Luisteraars maken kans om als ‘stamgast’ aanwezig te zijn tijdens de Q-ochtendshow met Ruud de Wild in Café de Koning. ‘Het is toch fantastisch om in een legendarisch café als café de Koning mijn ochtendshow te doen en samen met Q-luisteraars en vele GTST prominenten een biertje te drinken’, aldus De Wild. Via q-music.nl kunnen luisteraars zich nu aanmelden.

Het ochtendteam van Ruud de Wild had eerder ook al eens een gastrol in GTST. Zie hier de bewuste scène waarin de radiomakers te zien waren.

De vakantievierende slash op hun gastrol voorbereidende Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte worden tot en met 26 februari in de ochtend vervangen door hun Q-collega’s Menno Barreveld en Jasper de Vries.

Lees ook:Ruud de Wild live vanuit café GTST
Lees ook:Ruud de Wild vanavond als reporter RTL Boulevard
Lees ook:Slechteriken GTST presenteren Q-top 500 van de 90s
Lees ook:Opnames GTST met Ruud de Wild achter de rug
Lees ook:Ruud de Wild donderdag in Goede Tijden Slechte Tijden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ruud de Wild op trainingskamp voor GTST

  1. Bram Wittendorp

    Dat is niet helemaal juist, want Margriet Wesselink is er wel, zij was volgens mij vorige week alvast op trainingskamp

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>