‘Ik ben weer Ruud van de radio die er zin in heeft’

Al ruim acht dagen lang zit Ruud de Wild samen met zijn sidekick Jeroen Kijk in de Vegte in de Draaiende Studio van Q-music. De uren dat de heren geen radio maken, leven ze in een ruimte die niet heel veel groter is. Opgesloten in het spel van Q-music is De Wild erg op zichzelf aangesproken en dat geeft hem tijd tot bezinning, althans dat maak ik op uit de column die Ruud tijdens de Draaiende Studio elke dag schrijft voor AD.nl.

In zijn column over dag 8 zegt De Wild: “Dit is de ultieme manier om erachter te komen dat ik weer van de radio ben”.

Ruud de Wild begon in maart 2008 bij Q-music nadat hij weg gegaan was bij Radio 538. Op het einde van zijn dienstverband met laatstgenoemde zender was Ruud lange tijd ‘wegens ziekte’ afwezig. Bij Q-music lijkt de radiomaker op zijn plek te zijn, hij heeft er zelf ook zin in.

Zo schrijft Ruud: “Eerlijk is eerlijk, ik heb de radio de afgelopen jaren een beetje laten liggen denk ik, en durf te zeggen dat ik weer wakker ben. Ik ben weer terug. Ben weer Ruud van de radio die er zin in heeft. Hallelujah, ik ben herboren!”

De volledige column van Ruud de Wild is te lezen op AD.nl.

ZIE OOK:
Filmpje start Draaiende Studio
Fotoverslag aftrap Draaiende Studio

Lees ook:Gabriella Cilmi en Armin van Buuren in Draaiende Studio
Lees ook:Ruud de Wild en Alain Clark maken koffiecommercial
Lees ook:Ruud de Wild viert verjaardag Maxima in reuzenrad
Lees ook:Ruud de Wild in Draaiende Studio in Amsterdam
Lees ook:Ruud de Wild opent nieuw atelier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>