Ruud de Wild krijgt gastrol in GTS(T)

Na weken iedere dag bellen met Gigi Ravelli is het eindelijk gelukt: Ruud de Wild krijgt een rolletje in de werkdagelijkse soap ‘Goede Tijden Slechte Tijden’, door Ruud steevast afgekort als ‘GTS’. Denk nu niet direct dat de radio-dj de tegenspeler wordt van Ludo Sanders, want het gaat slechts om een figurantenrol. En Ruud zal niet alleen zijn debuut maken in Nederlands langstlopende soap, want ook Jeroen Kijk in de Vegte en Martijn Zuurveen mogen mee acteren. Het complete ochtendteam van Q-music zal aan de bar komen te zitten in Café De Koning.


UPDATE: Opnames GTST met Ruud de Wild achter de rug

Vrijdagochtend belde Ruud de Wild met de baas van GTST, de man die beslist wie er wel en niet in de soap komen. De beste man stemde direct in met het verzoek, maar maakt zich wel een klein beetje zorgen: “Het gaat net heel goed met Goede Tijden, dus als de kijkcijfers vanaf dat moment gaan dalen…”. Ruud de Wild beloofde echter die kijkers dan persoonlijk terug te halen. Dus de figurantenrol voor de radiomakers is geregeld.

Doordat Ruud de Wild sprak met de uitvoerend productent van de soap, kan ook geregeld worden wie er allemaal in de bewuste scène te zien zullen zijn. Waarschijnlijk wordt het Gigi Ravelli en het is zelfs geregeld dat de radio-dj’s ook een zinnetje mogen zeggen.

Maar ja, wat doe je met die ‘seconds of fame’? Luisteraars van Ruuddewild.nl mogen meedenken over de tekst van Ruud, Jeroen en Martijn. Ideeën kun je mailen naar [email protected] De scène speelt zich af in het bekende café van GTS(T), dus kom niet aan met de tekst ‘Biertje?’. Heb jij betere suggesties? Het reactieveld hieronder staat open!

Zie ook:
- Wat zit er in de doos van Ruud de Wild?
- Dit wordt het nieuwe onderkomen van Q-music

Lees ook:Opnames GTST met Ruud de Wild achter de rug
Lees ook:Ruud de Wild live vanuit café GTST
Lees ook:Ruud de Wild vanavond als reporter RTL Boulevard
Lees ook:Ruud de Wild op trainingskamp voor GTST
Lees ook:Slechteriken GTST presenteren Q-top 500 van de 90s

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Ruud de Wild krijgt gastrol in GTS(T)

 1. Sjoerd

  Ik ben Ruud de Wild, wauw wauw wauw!

    /   Reply  / 
 2. janne

  misschien kan jeroen als sonja bakker meedoen!!

    /   Reply  / 
 3. Thomas

  wow.. een scene met gigi :) wat een jongensdroom ;)

    /   Reply  / 
 4. teun

  Ghehe Sonja Bakker ;D

  Moeten ze eierkoeken wel in het assortiment opnemen in De Koning ghehe.

    /   Reply  / 
 5. Pingback: Ruuddewild.nl organiseert ‘Deutsche 13′ | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>