Q-music haalt Mika naar nieuwe studio

De luisteraar hoort als het goed is geen verschil, maar sinds september bivakkeert Q-music niet meer aan de ‘s Gravelandseweg in Hilversum. Het radiostation verhuisde vlak na de zomer naar de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam. In het nieuwe onderkomen is op de begane grond een soort concertruimte dat gebruikt kan worden voor showcases. Op donderdag 17 december 2009 organiseert Q-music voor het eerst een speciale Q-showcase. Niemand minder dan Mika komt naar de nieuwe Q-studio’s in Amsterdam. Hij zal daar een optreden geven, exclusief voor Q-luisteraars.


Sinds 2007 behoort Mika tot de grote Q-artiesten. Zijn hits als ‘Grace Kelly’, ‘Big Girl’, ‘Lollipop’ en ‘Happy Ending’ zijn veelvuldig op Q-music te horen. Dit najaar verscheen zijn allernieuwste album ‘The Boy Who Knew Too Much’. Het is de eerste keer dat de Britse zanger nu live gaat optreden voor luisteraars van Q-music.

Kaarten voor dit optreden zijn niet te koop, maar alleen te winnen bij Q-music. Vanaf vandaag geven de dj’s van het radiostation ieder uur tickets voor het concert weg.

Lees ook:Dagboek v/e radio-amateur: Platenmaatschappijen bepalen muziek
Lees ook:Mika in het Westerpark, 3FM geeft kaarten weg
Lees ook:James Morrison verzorgt Q-show euh… snowcase
Lees ook:100%NL viert feest op het strand
Lees ook:Bruce Springsteen-week op Radio Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>