James Morrison verzorgt Q-show euh… snowcase

Op regelmatige basis stuurt Q-music luisteraars naar optredens van grote internationale artiesten. Recent haalde het radiostation Mika nog naar het nieuwe pand van Q-music in Amsterdam voor een besloten concert. De eerstvolgende Q-showcase verplaatst zich naar de sneeuw en heet daarom Q-snowcase. Na optredens van onder anderen Di-rect, Sugababes, Alain Clark, VanVelzen en Kim Wilde heeft Q-music dit jaar James Morrison weten te strikken voor de Q-snowcase.

De Britse singer songwriter zal maandag 1 februari 2010 een exclusieve show geven in het Oostenrijkse Zell am See.

Luisteraars van Q-music maken van maandag 25 tot en met vrijdag 29 januari kans om tickets te winnen voor deze Q-snowcase met James Morrison.

Special guest

Naast James Morrison zal de Roemeense Inna (bekend van ‘Hot’ en ‘Deja Vu’) als special guest optreden. De Q-luisteraars kunnen na de snowcase gewoon in Oostenrijk blijven, ze krijgen namelijk een volledig verzorgde sneeuwvakantie van een week lang.

Gijs in de sneeuw

Naast James Morrison en Inna zal ook Q-dj Gijs Staverman in de Oostenrijkse sneeuw te vinden zijn. Iedere werkdag presenteert Gijs tussen 09:00 uur en 12:00 uur zijn eigen programma en Het Foute Uur vanaf de piste in Zell am See.

Lees ook:Gijs Staverman met Di-rect en Sugababes de sneeuw in
Lees ook:Word jij VIP-gast in het Q-hotel?
Lees ook:SLAM!FM aan de glühwein in Zell Am See
Lees ook:Edwin Evers presenteert vanuit de sneeuw
Lees ook:Q-music dit weekend live vanuit de Oostenrijkse sneeuw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>