100%NL viert feest op het strand

Een feestje van 100%NL? Je zou haast zeggen dat het radiostation iedere maand wel een partijtje kan geven als ze het alsmaar stijgende marktaandeel (momenteel: 4,0%) willen vieren. Maar nee, dit feestje is speciaal voor de luisteraars van de zender met ‘de muziek van Nederland’. 100%NL geeft zaterdag 15 augustus 2009 een strandfeest in Beachclub Royal in Hoek van Holland met optredens van artiesten die ook veelvuldig opgenomen zijn in de playlisten van het radiostation.

Het allereerste ’100%NL Strandfeest’ vindt zaterdag plaats op het strand van Hoek van Holland. Artiesten die komen optreden zijn Gordon, Frans Duijts, Thomas Berge, Wolter Kroes, Hansen Tomas, Jeff van Vliet. Daarnaast is ook de 100% NL drive-in show present op het strand.

De vooruitzichten voor het strandfeest van 100%NL zijn goed, want ondanks zijn besmetting met de Mexicaanse griep komt Thomas Berge gewoon optreden. Verder zijn de weersvooruitzichten goed; zaterdag komt de temperatuur ver boven de twintig graden uit.

Het 100%NL Strandfeest is helemaal uitverkocht, maar VIP-kaarten voor het evenement zijn nog de hele week te winnen bij het radiostation.

Lees ook:100% NL plant tweede strandfeest in 2010
Lees ook:X Factor Jaap ook op strandfeest 100%NL
Lees ook:Ruth Jacott toegevoegd aan line-up 100% NL Strandfeest
Lees ook:Gerard Joling is ‘Mystery Guest’ op 100% NL Strandfeest
Lees ook:Strandfeest Radio Decibel gaat door

1 Reacties // Reageer

One thought on “100%NL viert feest op het strand

  1. romeo

    Ik ben 9 april 2012 bij de Paasraces in Zandvoort aanwezig en ik hoop op veel muziek van 100% NL! Muziek van Nederlandse bodem wordt steeds beter en beter!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>