Foute Dag op Q-music van start met Foute 111

De dag waar de dj’s van Q-music al weken naar toeleven is aangebroken: de Foute Dag. Vrijdag 26 juni 2009 duurt het werkdagelijke Foute Uur eventjes wat langer… een hele dag welteverstaan. Ruud de WIld warmde de luisteraars vanochtend al op met ‘Ruuds Foute Abc’, ieder uur draaide de dj een foute plaat. Maar vanaf 09:00 uur gaat het foute festijn helemaal los op Q-music, want dan draaien Gijs Staverman en Jeroen van Inkel de 111 foutste platen die je maar kunt bedenken. En of dat nog niet genoeg is sluit Q-music de dag af met de Foute Party.


Vrijdag is voor de vijfde keer de jaarlijks terugkerende lijst ‘De Foute 111′ te horen. Afgelopen weken hebben luisteraars kunnen stemmen op foute platen die ze stiekem toch wel leuk vinden. De stemmen zijn geteld en dat heeft geleid tot deze lijst, De Foute 111 editie 2009. De elf hoogst genoteerde platen in de lijst worden nog even geheim gehouden.

De Foute 111 wordt 26 juni uitgezonden van 09:00 tot 19:00 uur op Q-music en wordt gepresenteerd door Gijs Staverman (die normaal ook het Foute Uur presenteert) en Jeroen van Inkel. ‘s Avonds is er in de Brabant Hallen in Den Bosch ook nog de Foute Party waar 6.000 fout uitgedoste luisteraars uit hun dak kunnen gaan op nòg meer foute muziek. Op het feest komen onder meer Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel optreden. Q-dj Ruud de Wild zal het liedje ‘België’ meezingen met de twee Henks.

Kaarten voor de Foute Party zijn niet meer te koop, maar alleen nog te winnen op Q-music.

Update: Nick & Simon hebben alle andere foute hits achter zich gelaten en de meeste stemmen van de
Q-luisteraars binnen gehaald met hun hit ‘Rosanne’. Vorig jaar kwam het nummer nieuw in de lijst op nummer 10 en dit jaar stijgt hij door naar de hoogste positie. Na Jan Smit (in 2008 met ‘Als De Morgen Is Gekomen’, Gerard Joling (in 2007 met ‘Maak Me Gek’) en Frans Bauer (nummer 1 in 2005 en 2006 met ‘Heb Je Even Voor Mij’) heeft de Foute 111 dit jaar dus een nieuwe nummer 1.

Lees ook:Stembussen Foute 111 geopend
Lees ook:Een hele dag meezingen met de Foute 111
Lees ook:Urenlang foute muziek op Foute Dag Q-music
Lees ook:Foute Party van Q-music komt er weer aan
Lees ook:Jody Bernal en Party Animals op Foute Party 2010

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Foute Dag op Q-music van start met Foute 111

  1. Arnoud

    Ik luister (als vaste 3fm luisteraar) al vanaf 9 uur. Leuke dag op Q. Jeroen en Gijs doen het leuk samen :-)

    Valt ook lekker samen met het mooie weer.

      /   Reply  / 
  2. JerOeen

    Luister ook eens naar de foute 128 op Q-music België, die hebben ook live optredens! Nog veel leuker dan de foute 111! :D

      /   Reply  / 
  3. Arnoud

    @JerOeen
    En wanneer is de foute 128 in België?

      /   Reply  / 
    1. JerOeen

      Vsndaag. ;)

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>