Paul de Leeuw wil Jeroen Kijk in de Vegte

Met zijn eigen productiemaatschappij Eva Media brengt Paul de Leeuw onder meer de programma’s ‘Mooi Weer De Leeuw’ en ‘Van der Vorst Ziet Sterren’ op televisie. Vanaf zijn vakantieadres in Marbella laat de presentator zien dat hij constant nadenkt over nieuwe televisieformats. Zo laat De Leeuw zijn Hyvesvrienden weten dat hij nadenkt over een speciale homotalkshow. Ondanks dat het format nog slechts een bedenksel is in het hoofd van Paul, heeft hij al wel voor zich wie er in het programma te zien moeten zijn. Ook de naam van Q-music dj Jeroen Kijk in de Vegte wordt genoemd.

Paul de Leeuw: ”Het rare is dat ik steeds maar denk dat er een echte homotalkshow moet komen op tv. Gewoon een aantal homosexuele mannen die praten over de dingen die spelen. Ook omdat we toch al meerdere keren worden opgeschrikt over het feit dat homosexualiteit steeds moeilijker weer geaccepteerd wordt door onze nieuwe culturen en ook door de jongeren die toch iets meer conservatiever worden of zijn…”

Volgens RTL Boulevard weet Paul al precies wie hij aan het woord wil laten in zijn programma: mensen als Erwin Olaf, Hans Kesting, Frits Huffnagel, Jamai, Peter van der Vorst, Hans van Maanen, Rick van de Westelaken, Cornald Maas en Jeroen Kijk in de Vegte.  

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Paul de Leeuw opent nieuwe ochtendshow Q-music
Lees ook:Sander Lantinga maakt plaats voor Paul de Leeuw
Lees ook:Ruuddewild.nl maandagochtend van start op Q-music
Lees ook:Peter van der Vorst geeft kijkje in leven van Armin
Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte voice-over bij Boulevard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>