Ruud de Wild ontwerpt ArtBag

Een beetje vrouwelijk heb ik Ruud de Wild altijd al gevonden met zijn sjaaltjes. Nu heeft de radio-dj van Q-music ook nog eens een tas ontworpen! Naast het draaien van plaatjes en het maken van een humoristische ochtendshow, is Ruud de Wild ook kunstenaar en daarom hij is gevraagd om een ArtBag te ontwerpen. De ArtBag is een tas met een kunstwerk erop en is een initiatief van STOP AIDS NOW!. Naast De Wild hebben ook mode-ontwerper Jan Taminiau en kunstenaar Ton Schulten een ArtBag gecreëerd voor het goede doel.

De posttas van Ruud de Wild is een Dance4Life-bag, speciaal voor jongeren. De opbrengst van alle drie de tassen gaat naar de projecten van STOP AIDS NOW! in ontwikkelingslanden. Vanaf 29 november zijn de ArtBags te koop bij Bruna, de Wereldwinkel, V&D en Bijenkorf. Een ArtBag kost vijf euro en dat hele bedrag komt direct ten goede aan het Aidsfonds.

Q-dj Ruud de Wild werkt geheel belangeloos mee aan de ArtBags en zegt: “Ik vind het een grote eer dat ik met mijn werk een bijdrage kan leveren aan aidsbestrijding”.

Lees ook:Ruud de Wild maakt schilderij van ketchupfles
Lees ook:Ruud de Wild opent nieuw atelier
Lees ook:Ruud de Wild terug van vakantie en geeft auto’s weg
Lees ook:Gigi Ravelli overhandigt Heinz-kunstwerk Ruud de Wild aan winnares
Lees ook:Ruud de Wild vanavond als reporter RTL Boulevard

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ruud de Wild ontwerpt ArtBag

  1. Pingback: Ruud de Wild maakt schilderij van ketchupfles | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>