Bowlen met Ruud de Wild en BN’ers

Ruuds Ochtend Bowling Kampioenschap 2008De allereerste editie van Ruuds Ochtend Bowling Kampioenschap gaat op vrijdag 10 oktober van start. Radio-dj Ruud de Wild van Q-music gaat samen luisteraars in de vroege ochtend bowlen. Elk bowlingteam staat onder leiding van een BN'er en er wordt gestreden om 'Ruuds Gouden Bowlingbal 2008'.

Tijdens een speciale locatie-uitzending van 'Ruuddewild.nl', vanuit Bowlingcentrum Knijn in Amsterdam, nemen negentig luisteraars het tegen elkaar op. Ze strijden niet alleen om de eer, maar ook om de felbegeerde trofee: Ruuds Gouden Bowlingbal 2008 en een paar op maat gemaakte bowlingschoenen.

De bekende(re) Nederlanders die Ruud de Wild de afgelopen weken heeft weten te strikken om 's morgens vroeg te gaan bowlen, zijn zangeressen EliZe en Jacqueline Govaert (Krezip), presentatoren Manuel Venderbos, Angela Esajas, Jan Joost van Gangelen en Quinty Trustfull, top-kok Pierre Wind, De Veerkampjes en rappers Ali B en Yes-R. Als Krezip bij stem is zal de groep ook live optreden tijdens het bowlingevenement (klinkt lekker rauw zo vroeg;).

Ruuddewild.nl is vrijdag -net als op alle andere doordeweekse dagen- te horen van 6:00 tot 9:00 uur op Q-music.

Zie ook:
- Ruud gaat bowlen met BN'ers en luisteraars
- Ruud de Wild is slechtste DJ en heeft slechtse show

Lees ook:Ruud gaat bowlen met BN’ers en luisteraars
Lees ook:Ruud de Wild opnieuw vader geworden
Lees ook:EO-jongerendag met een groet van Ruud de Wild
Lees ook:Ook Ruud de Wild een paar weken met vakantie
Lees ook:Politie haalt autotrailer Ruud de Wild van snelweg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>