EO-jongerendag met een groet van Ruud de Wild

Duizenden gelovige jongeren kwamen afgelopen zaterdag bijeen in het Gelredome om met de ogen dicht en de handen in de lucht een hogere macht toe te zingen. Als de christenen op de jaarlijkse EO-jongerendag hun ogen hadden geopend, hadden ze boven het Gelredome een vliegtuig kunnen zien vliegen met een boodschap van een andere hoge macht: Ruud de Wild. De dj van Q-music had EO-presentator Manuel Venderbos beloofd om bij het evenement aanwezig te zijn. En Ruud is een man van zijn woord.

Vorige week vrijdag had Ruud de Wild de presentator van de EO aan de telefoon in verband de EO-jongerendag van 2009. De radio-dj beloofde ook in Arnhem aanwezig te zijn, maar in plaats van zijn fysieke aanwezigheid stuurde hij een boodschap de lucht in.

Op de sleep achter een klein vliegtuig hing de tekst: “RUUD DE WILD HOUDT OOK VAN U!”. De EO kon er wel om lachen, al hebben ze vrijdag nog wel even ge├»nformeerd wat De Wild van plan was, om te voorkomen de dat omroep in verlegenheid gebracht zou worden.

De foto’s van Ruuds vliegende boodschap zijn hier te bekijken op Ruuddewild.nl.

Lees ook:Ruud de Wild live vanuit verkeerstoren Schiphol
Lees ook:Ruud de Wild helpt luisteraars van vliegangst af
Lees ook:EO Jongerendag live op de radio
Lees ook:Ruud de Wild krijgt gastrol in GTS(T)
Lees ook:Ruud de Wild haalt vuilnis op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>