Win 538 bitterballen bij Frank en Vrijdag Show

Van Dobben is vrijdag 6 februari officieel gestart met de Van Dobben VrijdagMiddagBorrel op Radio 538. De VrijMiBo werd afgetrapt tijdens de Frank en Vrijdag Show met dj Frank Dane en co-host Jelte van der Goot. Luisteraars van Radio 538 maken het komende jaar elke vrijdagmiddag kans op maar liefst 538 bitterballen op hun favoriete vrijdagmiddagborrellocatie.

Als luisteraars op vrijdagmiddag hun ‘Weekendrammer’; een knalplaat om het weekend mee in te luiden, insturen via de Radio 538 website maken ze kans op deze prijs. Als het de luisteraar lukt om in de uitzending te komen, dan worden ze zonder twijfel de held van hun stamkroeg, clubhuis of bedrijfskantine. Ze winnen dan 538 Van Dobben bitterballen die afgeleverd worden op hun favoriete vrijdagmiddagborrel locatie.

Frank Dane: “In de Frank en Vrijdag Show trappen we het weekend af op Radio 538. En hoe lekker is het dat we dit vanaf nu samen mogen doen met Van Dobben. Daarbij krijgt iedere week een luisteraar ook nog eens 538 bitterballen voor de VrijdagMiddagBorrel. Mijn maag en ik worden daar erg blij van!”

Lees ook:Ochtendshow in het weekend voor Frank Dane
Lees ook:Frank Dane draait warm
Lees ook:Nieuw programma Frank Dane heeft een naam
Lees ook:Ruud de Wild: ‘Frank Dane gaat ook tv doen’
Lees ook:Biemans en Noordander krijgen nieuwe programma’s bij 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>