Ruud de Wild: ‘Frank Dane gaat ook tv doen’

Nu Ruud de Wild meermaals heeft mogen aanschuiven bij RTL Boulevard als vervanger van Albert Verlinde, mag hij ook eens ongezouten zijn mening geven over de showbizz-perikelen. De gezichtsuitdrukking van De Wild zegt vaak al genoeg ;–) Donderdagavond mocht Ruud het nieuws behandelen over de transfer van Frank Dane naar 3FM. Van een avondprogramma gaat Dane over naar een show in de vroege uren in het weekend. Maar is dat een vooruitgang?

RTL Boulevard-presentator Humberto Tan vroeg zich af of het weekend beter aangeschreven staat dan de doordeweekse avond.

Daarop antwoordde Ruud de Wild kortweg met ‘nee zeker niet”, maar zei de radio-dj: “Hij gaat bij BNN werken dus ik verwacht wel dat hij gewoon tv gaat doen en dat radio een deel is. Dus hij doet ook radio en gaat naar verwachting dus tv bij BNN doen”.

Ruud kan het weten zou je zeggen, want in het verleden maakte hij voor BNN radio op 3FM en presenteerde hij ook programma’s voor die omroep op televisie, zoals ‘Top of the Pops’.

ZIE OOK:
- Frank Dane verruilt Radio 538 voor 3FM
- Ochtendshow in het weekend voor Frank Dane

Lees ook:Frank Dane draait warm
Lees ook:Frank Dane verruilt Radio 538 voor 3FM
Lees ook:Ochtendshow in het weekend voor Frank Dane
Lees ook:Niek van der Bruggen in de 538-middag
Lees ook:Ruud de Wild ook dinsdag niet op 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>