Ochtendshow in het weekend voor Frank Dane

Frank Dane stapt van Radio 538 over naar 3FM gaat per 1 augustus 2010 aan de slag bij BNN. De radio-dj presenteert vanaf 4 september iedere zaterdag en zondag de ochtendshow van 07:00 tot 10:00 uur op 3FM. Vandaag is Frank voor het laatst te horen met zijn middagprogramma op Radio 538. Vanaf 16 augustus kan Frank alvast warmdraaien op 3FM, hij neemt dan tijdelijk de plek over van de vakantievierende Coen Swijnenberg in de ‘Coen en Sander Show’.


Met zijn ochtendshow in het weekend komt Frank Dane op de plek van Domien Verschuuren. Wat laatstgenoemde gaat doen, dat wordt later bekend gemaakt.

UPDATE: Naam nieuwe show: Ontzettend Dikke Ochtend…

Fantastisch avontuur

Frank Dane, BNN en 3FM kunnen hun geluk niet op. Frank: “Een ochtendshow maken in het weekend van 3FM voor de leukste omroep van Nederland: BNN. Wauw! Ik denk dat het een fantastisch avontuur gaat worden!”

Vruchten plukken

Marc Adriani, adjunct-directeur BNN: “Eindelijk kan BNN de vruchten plukken van de enorme groei die we bij de laatste ledentelling voor elkaar hebben gebokst. Het duurt even, maar dan heb je ook wat! Wie wil er in het weekend nou niet wakker worden met Frank Dane? Ik ga mijn wekker zetten!”

Inventieve radio-dj

Zendermanager 3FM Wilbert Mutsaers: “3FM is vereerd met de komst van Frank Dane. Een inventieve radiomaker, een persoonlijkheid die zich op 3FM naar mijn vaste overtuiging verder zal gaan ontwikkelen en goed binnen het huidige team past. Ik kijk nu al uit naar de eerste uitzending van Frank op 3FM!”

ZIE OOK:
- Frank Dane verruilt Radio 538 voor 3FM

http://farm5.static.flickr.com/4126/4840226747_63ef89dc85_m.jpg

Lees ook:Frank Dane draait warm
Lees ook:Ruud de Wild: ‘Frank Dane gaat ook tv doen’
Lees ook:Nieuw programma Frank Dane heeft een naam
Lees ook:Frank Dane verruilt Radio 538 voor 3FM
Lees ook:Win 538 bitterballen bij Frank en Vrijdag Show

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ochtendshow in het weekend voor Frank Dane

 1. Jasper

  Dacht dat op zaterdag wakker worden met Jorn een must was :p

    /   Reply  / 
  1. Jorn

   Haha :-) Frank stopt daarom ook om 10:00 uur!

     /   Reply  / 
 2. raymond bosman

  ben elke zaterdag vanaf half zeven op pad, luister dan met veel plezier naar O.D.O.F. hij heeft de zelfde humor als ik zei de gek, ga zo door gozer, en mischien een idee voor de zender coadinator….ZET FRANK VAN 10 TOT 12 VAN MAANDAG TOT VRIJDAG, GEGARANDEERT SUCCES ZEG IK!!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>