‘Nogal Wakker’ en ‘Live vanuit Klazienaveen’ nieuw op 3FM

3FM lanceert vanaf februari een aantal nieuwe radioprogramma’s. Eerder werd al bekend dat Mark van der Molen van Veronica overstap maakt naar 3FM. Nu is ook de naam van zijn nieuwe radioprogramma bekend. Mark gaat vanaf 2 februari ‘s morgens tussen 04:00 – 06:00 uur voor Powned zijn programma ‘Nogal Wakker’ presenteren. Afgelopen maandagavond was Mark voor het laatst te horen op Radio Veronica. Op dit moment hoor je Saskia Weerstand nog tijdens de vroege ochtenduren op 3FM.

Ook de vrijdagavond gaat veranderen. Vanaf februari hoor je Timur Perlin samen met Frank van der Lende in ‘Live vanuit Klazienaveen’. Timur begon vorig jaar in januari met zijn programma ‘Vrij’ op de vrijdagavond. Dat programma was de opvolger van Ekstra Weekend, de winnaar van de Radioring. Over de inhoud van ‘Live vanuit Klazienaveen’ wordt later meer bekend. De titel spreekt in ieder geval tot de verbeelding als je het mij vraagt.

Lees ook:Mark van der Molen verruilt Radio Veronica voor 3FM
Lees ook:Frank van der Lende naar het weekend van 3FM
Lees ook:Veronica gaat vrolijk verder met lijstjes in 2008
Lees ook:Timur Open Radio zondag met publiek
Lees ook:Jan Paparazzi terug bij Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>