Frank van der Lende naar het weekend van 3FM

Veranderingen in de programmering bij 3FM. Frank van der Lende stopt met zijn programma De Bende van Van der Lende. Hij is nu nog op werkdagen te horen tussen 04:00 en 06:00 uur. Van der Lende neemt de Freaknacht over van Sander Hoogendoorn, iedere vrijdag- op zaterdagnacht tussen 01.00 – 04.00 uur. Ook is bekend geworden dat Eric Corton stopt met het presenteren van That’s Live. Van der Lende neemt dat programma over. Ook wordt Van der Lende sidekick bij het programma ‘Vrij!’ van Timur Perlin, iedere vrijdagavond tussen 19.00 – 22.00 uur. De wijzingen gaan in vanaf januari.

Van der Lende startte dit jaar voor POWNED met zijn programma De Bende van Van der Lende, iedere werkdag tussen 04.00 – 06.00 uur, hij maakt nu de overstap naar BNN.

Tessel van der Lugt, hoofd radio BNNVARA: “Ik ben erg blij dat Frank weer deel uitmaakt van BNN radio, want Frank en BNN passen bij elkaar als peper en zout.” Frank: “Ja hoor, 2015, een nieuw avontuur bij een oude bekende. En je weet wat ze zeggen: oude liefde roest niet.”

Wie vanaf januari het programma van Van der Lende gaat vervangen, moet nog duidelijk worden. 3FM moet de programmering op een aantal plekken veranderen door het vertrek van Bart Arens naar Radio 2. Wie de uren van Bart gaat vervangen, is ook nog niet bekend.

Lees ook:3FM-dj Frank van der Lende is het Radiotalent van 2015
Lees ook:Frank van ‘t Hof nieuw in de nacht van radio 2
Lees ook:Frank Dane verruilt Radio 538 voor 3FM
Lees ook:‘Nogal Wakker’ en ‘Live vanuit Klazienaveen’ nieuw op 3FM
Lees ook:Frank Dane zoekt vrouw via 3FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>