Timur Open Radio zondag met publiek

Dat ze bij 3FM niet vies zijn van een beetje innovatie, dat bewijst Timur Open Radio maar weer eens. Het BNN-programma zal morgen namelijk worden uitgezonden met twee tribunes publiek in de studio! Geen suffe lachbandjes, maar écht applaus dus. DJ Timur Perlin: “Radio met publiek is het nieuwe radio 3.0. Let op, over vijf jaar doet iedereen het!” Timur Open Radio mét publiek is morgen – zondag 5 februari – te horen (en zien) vanaf 12.00 uur bij BNN op 3FM.

Lees ook:Uit de oude doos: Hans Koper belt Albert Heijn
Lees ook:Eddy Zoëy stopt met radio, Timur vervangt
Lees ook:Het ware verhaal achter Mama Appelsap
Lees ook:Timur Open Radio vanuit het huis van..Timur!
Lees ook:Timur Perlin terug op Radio 3FM

1 Reacties // Reageer

One thought on “Timur Open Radio zondag met publiek

  1. gold price

    ‘Timur Open Radio’ open voor publiek Een nog nooit vertoond staaltje genialiteit en creatieve klasse, kunnen we wel stellen. BNN/3FM-dj’s Timur en Rámon gaan radio maken met publiek! Met wat? Met publiek ja. Twee tribunes vol enthousiaste luisteraars zijn aanwezig in het zenuwcentrum van ‘Timur Open Radio’. Timur en Rámon grappen over een sfeerverhogend geluid in de studio, we zullen het zien…uhh..horen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>