NOS verzorgt Eindexamenjournaal op 3FM

De belangrijkste periode in het leven van de Nederlandse scholieren breekt aan: het centraal schriftelijk eindexamen. Voor 3FM al jaren reden om zwoegende eindexamenkandidaten te steunen en te informeren met het Eindexamenjournaal op de radio en via de speciale eindexamensite op internet. Op 3FM is het Eindexamenjournaal vanaf 16 mei te horen op examendagen om 08.00, 13.00 en 18.00 uur. In het Eindexamenjournaal zijn reacties te horen van leerlingen en docenten. Nieuw dit jaar is de samenwerking tussen 3FM en NOS op 3.

De presentatie van het Eindexamenjournaal is afwisselend in handen van Jozephine Trehy en Onno Beukers. NOS op 3 is ook verantwoordelijk voor de nieuwsvoorziening op de speciale eindexamensite. Op die site staan inhoudelijke tips, ervaringen van bekende en onbekende eindexamenkandidaten én direct na afloop van de examens de antwoorden en uitwerkingen. Kandidaten kunnen op de website terecht voor ervaringen, klachten en de antwoorden, die realtime worden gepubliceerd. Iedere dag geeft een docent een last-minute tip. 3FM zoekt examenkandidaten die speciaal verslag doen van hun examens. Aan oud-examenkandidaten (vrijwel iedereen boven de 18 dus) wordt gevraagd naar het beste en slechtste vak. En naar de fijnste docent.

Lees ook:Onderwijsminister Van Bijsterveldt leest eerste 3FM Eindexamenjournaal
Lees ook:Wederom eindexamenupdates op 3FM
Lees ook:Marja van Bijsterveldt leest eerste 3FM Eindexamenjournaal
Lees ook:Eindexamen-updates drie maal daags op 3FM
Lees ook:SLAM!FM en 3FM geven eindexamen updates

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>