Wederom eindexamenupdates op 3FM

De belangrijkste periode in het leven van de Nederlandse scholieren staat op het punt aan te breken: het centraal schriftelijk eindexamen. Voor 3FM al jaren reden om de scholieren te steunen. Op examendagen van 17 mei tot 2 juni 2010 is het Eindexamenjournaal te horen in de nieuwsbulletins van 3FM NOS Headlines. Op 3FM is het journaal te horen op examendagen om 08:00, 13:00 en 18:00 uur. Radiozender FunX zendt de journaals ook uit om 08:30, 13:30 en 18:30 uur. De presentatie is in handen van 3FM-dj Sander Guis.

Demissionair staatssecretaris Marja van Bijsterveldt (Onderwijs) zal het eerste bulletin lezen op 17 mei om 08:00 uur.

In het Eindexamenjournaal zijn reacties te horen van leerlingen, docenten en het LAKS (Landelijk Aktie Komitee Scholieren) op de examens van de dag. Het LAKS zit naast de redactie van het Eindexamenjournaal. Zodoende kunnen de telefoontjes die bij hen binnenkomen via de eindexamenklachtenlijn 035 671 9889, direct worden gemeld in de journaals.

Op 3fm.nl/eindexamen staan inhoudelijke tips, ervaringen van bekende en onbekende eindexamenkandidaten én direct na afloop van de examens de antwoorden en uitwerkingen. Daarnaast is er een speciale hyve: eindexamen.hyves.nl.

Lees ook:Marja van Bijsterveldt leest eerste 3FM Eindexamenjournaal
Lees ook:Eindexamen-updates drie maal daags op 3FM
Lees ook:NOS verzorgt Eindexamenjournaal op 3FM
Lees ook:SLAM!FM en 3FM geven eindexamen updates
Lees ook:Onderwijsminister Van Bijsterveldt leest eerste 3FM Eindexamenjournaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>