The Sense Of Dance live vanuit het vliegtuig naar Miami

Als radiomaker kan je heel wat coole plekken verzinnen om je radioprogramma te maken. Ajouad El Miloudi (3FM/BNN) bereikt letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt: hij maakt zijn radioprogramma The Sense Of Dance vanuit het speciale Fly2Miami-vliegtuig op weg naar dance-event Ultra in Miami. Deze speciale uitzending van The Sense Of Dance is zaterdag 26 maart van 22.00 tot 00.00 uur te horen op 3FM.

De speciale vlucht voor dj’s, mensen uit de dance-industrie en danceliefhebbers is een initiatief van filmmaker Wilco Jung en dj/producer Sied van Riel. Wilco licht toe: “Toen we erachter kwamen dat de eerste rechtstreekse KLM-vlucht van Amsterdam naar Miami zou vliegen, hebben we meteen getwitterd dat ze een week te laat zouden zijn voor Ultra. De luchtvaartmaatschappij twitterde terug dat wanneer we binnen 48 uur 150 mensen voor de vlucht konden verzamelen, er een speciale vlucht naar Miami zou gaan.” De mannen wachtten geen moment. Sied: “We hebben Fly2Miami opgericht en hadden binnen no time de weddenschap om de private jet naar Miami gewonnen.”

De speciale uitzending van The Sense Of Dance is de allereerste keer dat BNN een radioprogramma vanuit de lucht brengt. Ajouad wordt al high bij de gedachte: “Als danceliefhebber moet je ooit bij Ultra in Miami zijn geweest. Waanzinnig om daar met deze speciale vlucht naartoe te gaan en onderweg ook nog eens mijn radioprogramma The Sense Of Dance te maken.”

Lees ook:Nu op Nederland 3 en 3FM: Miami Music Week
Lees ook:Dubbele sessie Sense of Dance voor Ajouad
Lees ook:Ajouad neemt ook nachtprogramma Lippens over
Lees ook:Sensation en andere zomerfestivals op 3FM
Lees ook:Zweedse topproducer bij 538 Dance Department On Air

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>